sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty

Projekti on lähes huomaamatta luisunut pois raiteiltaan. Olen sallinut itselleni pienen herkun siellä ja toisen täällä ja ajatellut, että eihän yksi herkku ole niin vaarallista. Seurauksena paino on nyt 900g enemmän kuin 3viikkoa sitten. (!)

Seuraavaan kuukaudenmittaukseen on aikaa 2viikkoa ja selkeä ja yksinkertainen tavoite on saada paino ainakin samaan lukemaan kuin viime mittauksessa, eli 59,4kiloon.
Millä saan itseni motivoitua palaamaan ruotuun? No se on se itsensä palkitseminen, paras motivaattori. 

Punnitus on vuorossa 21.9. Seuraavana päivänä (22.9.) on lähtö kaveriporukalla kreisibailausristeilylle juhlistamaan ystävän vanhenemista. Luvassa on hyvin syömistä, ja juomista! Viime bileillasta onkin aikaa jopa melkein 3kk. :o 

Kun olen päässyt tähän välitavoitteeseen on tietenkin asiaan kuuluvaa hankkia joku uusi, hyvinistuva mekko juhlia varten ;D Mutta sitä ennen töitä on tehtävä. Miten se yksi sanonta menikään; "suffer now and live the rest of your life as a champion".


Suunnitelma, viikko 37

maanantai: pumppi + syvävenyttely 
tiistai: ryhmäliikunta (kiinteytys)
keskiviikko: juoksulenkki
torstai: tankotanssi
perjantai: juoksulenkki
lauantai: lepo
sunnuntai: juoksulenkki

Sitten se kärsimys osuus;
Ei herkkuja!
Luulisi, että ihminen pystyy viikon olemaan ilman karkkia, keksejä, pullaa, jäätelöä ja kaikkea muuta herkuiksi laskettavaa? Jos ei, niin itsekurin kanssa on myös tekemistä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti