perjantai 14. syyskuuta 2012

Punnitusta

Kuva


60,1kg

Hitaasti hyvä tulee?

Viikossa -200g. Viikon päästä painon pitäisi olla 59,4kg, eli ensi viikolle jää 700g pudotus. Se ei ole mahdottomuus, joten siihen tähdätään!

Ylpeänä voin kertoa, että en ole laittanut suuhuni pienintäkään herkkua koko viikolla! Tarjolla on ollut jos minkälaista pullaa ja keksiä, mutta olen onnistuneesti vastustanut kiusauksia. Jee! :)

Liikuntapuolikin on kunnossa, vaikka maanantai meni laiskotellessa (syytän tästä päänsärkyä...) Muina päivinä olen aktiivisesti raahautunut lenkille, jumppaan tai uimaan, joten ollaan taas oikeilla raiteilla. Vielä kun kroppakin tajuaisi sen ja paino alkaisi pudota nopeammin -,-


Huomaan, että olen pikkuhiljaa tottunut uuteen päivärytmiin, enkä enää koulun jälkeen vaivu horrokseen sohvan pohjalle. Kroppakin on tottunut saamaan kaksi lämmintä ateriaa päivässä, koska ähky-/turvotusolo on poissa, luojan kiitos. Koulun lounaalla otan tarkoituksella ihan pienen annoksen, yleensä kasvisruokaa ja paljon tuoretta salaattia, ehkä kokeilen lähiaikoina myös sosekeittolounasta. En voi kuvitella että söisin tukevan aterian ja vielä leipääkin lisukkeeksi klo 11.45. Luultavasti olisin ihan väsynyt ja turvonnut koko loppupäivän :o Tottumiskysymys tietysti tämäkin, toiset syövät sen kunnon aterian lounaalla ja toiset, kuten minä, vasta päivällisellä.

Nyt suuntaan koululle penkomaan kirjastosta lähdeaineistoa erästä tehtävää varten.

Hyvää viikonloppua teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti