raaka-aineet:
n. 700g kesäkurpitsaa
2 kpl sipulia
4 kpl valkosipulinkynsiä
400g jauhelihaa
1 rkl oreganoa
1 tl suolaa
1 rkl yrttisekoitusta
1 tl mustapippuria
1 rkl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattimurskaa
3-4 rkl tomaattipyrettä
n. 1 dl vettä
2 dl porkkanaraastetta
juustoraastetta
- Kuutioi kesäkurpitsa ja pilko sipulit pieneksi
- Ruskista jauheliha ja samalla lisää sekaan sipulisilppu
- Raasta sekaan valkosipulikynnet, mausta suolalla, oreganolla, mustapippurilla ja yrttiseoksella
- Lisää porkkanaraaste
- Sekoita joukkoon vehnäjauho
- Lisää kesäkurpitsakuutiot, tomaattimurska ja tomaattipyre
- Lisää vesi (esim. huuhtomalla tomaattimurskatölkki)
Vähän arveluttavan näköistä, mutta tuoksui mielettömän hyvälle! |
- Sekoita ja anna hautua n.10min
- Kaada vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste
- Paista uunissa 225asteessa n. 25min
- Enjoy!
Tästä tuli todella hyvää! Onneksi poikaystäväni ei tällaisiin "kasvispöperöihin" suostu koskemaan, joten itselleni jää koko vuoallinen ;D
Alkuperäisen ohjeen löydät täältä. Muuttelin hieman määriä, koska muuten ruoka ei olisi mahunut meidän vuokaan. Lisäksi suolan määrä oli mielestäni turhan korkea (2tl), ensi kerralla jätän varmaankin kokonaan pois.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti