sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pakomatkalla arjesta

Liian usein huomaan, että viikossani on 6 työpäivää ja 1 siivouspäivä. Tällainen kontrollifriikki kun olen, niin tunnen huonoa omatuntoa jos en käytä kaikkea vapaa-aikaa hyödyllisesti esimerkiksi siivoamiseen tai muuten vaan kotitöihin. Sitten voinkin vaan itse miettiä miksi olen aina väsynyt ja muka aina niin kiireinen. Pitäisi oppia pitämään vapaapäivät vapaapäivinä ja tehdä silloin jotain ihan muuta kuin siivota.

Tänään minulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä ja päätin jo alkuviikosta, että tällä kertaa en todellakaan siivoa yhtään enkä kyki sisätiloissa. Eilen työvuoron jälkeen päätimmekin tehdä pienen extempore reissun ja ajoimme 150km päähän anopin mökille.



Reissu koostui puusaunasta, veneilystä, marjojen poimimisesta, sienten keräämisestä ja ihan vaan kirjan parissa löhöilystä.


Juuri tällaisia vapaapäivien kuuluisi olla. Vuorokausi luonnon helmassa ja olo on yhtä levännyt kuin viikon loman jälkeen. Ja saatiimpa vielä aika hyvä saalis superfoodia pakastimeen! 

osa saaliista
vadelmia!








Liikunta jäi nyt vähäiseksi, mutta ehkä tunti soutamista ja kaksi tuntia metsässä kykkimistä on parempi kun ei mitään, vaikka mahdolliset kulutetut kalorit saatiinkin hankittua takaisin illalla mustikkapiirakan muodossa ;)


Tämän viikon liikunnat näyttävät kaikenkaikkiaan tältä:


4 liikuntapäivää

Se jumppa nyt jäi mökkireissun takia, mutta jotain sain sentään aikaiseksi siihen liittyen. Kävin nimittäin lataamassa jumppakortin, nyt olis 12 kertaa käytettävissä. Tekosyiden aika on ohi!

Nyt on parempi painua unten maille, kauhulla alkavaa viikkoa odottaen. 7 työpäivää, 42,5tuntia. Melkonen osa-aikatyö... -,-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti