sunnuntai 5. elokuuta 2012

Liikuntaa!

Viikonloppu meni taas vauhdilla. Lauantaina huhkin ensin pitkän päivän töissä, nojoo siis 8tuntia eli ihan normaali muille kuin tällaiselle osa-aikatyöläiselle :D, kiirettä riitti. Olin kuitenkin älyttömän reipas ja kävin vielä työpäivän jälkeen juoksemassa. Kyllä siitä vaan tulee niin hyvä fiilis, että kannattaa lähteä vaikka olisi kuinka rättiväsynyt. Tämän kaiken jälkeen korkkasin erittäin hyvällä omalla tunnolla yhden siiderin ja nautiskelin irtokarkeista elokuvaa katsoessa, eikä muuten kaduta! :)



Ostin muuten aikaisemmin kokeeksi proteiinipatukan. Tarkoituksena oli syödä puolikas lauantaina ennen lenkkiä, koska työpäivän jälkeen on aina hieman nälkä eikä nälkäisenä tietenkään voi lähteä juoksemaan. Tarkoitukseksi se kuitenkin jäi, sillä sehän oli ihan kamalan makuista? :o Valitsin mauksi oikein houkuttelevan kuuloisen suklaa-mansikka-vadelma-kaakao -patukan, joten olin todella ihmeissäni siitä, että kuitenkin maku oli ainoastaan jotain pahvin ja sahanpurun väliltä. Onko niitä olemassa hyvänmakuisiakin?


Kyseessä oli juurikin tällainen.



Sitten siihen liikuntaan;
tämän viikon liikunnat näyttää tältä


5 liikuntapäivää
-2692kcal


Olen näköjään ihan huomaamattani onnistunut nipistämään lenkkiajasta pois muutaman minuutin :o Enkä muuten ole lyhentänyt lenkkiäni metriäkään. Silti olen myös saanut laskettua keskisykettäni huomattavasti! Jotain kunnonkohenemista on selvästi tapahtunut, jee! Olen ottanut lisäksi tavaksi sisällyttää lenkkiin muutaman vauhdikkaamman spurtin. Juoksen n. minuutin ajan niin lujaa kuin pääsen, on muuten ihan mahtava tunne, vauhdinhurmaa ;D Kunnonkohenemisen varjopuoli näyttäis olevan, että samalla lenkillä kuluu paljon vähemmän kaloreita kuin ennen, mutta sekin  kertoo vaan kehittymisestä, joten ehkä kestän sen.;D



Tämän viikon puntarilukemasta motivoituneena päätin tehdä oikein liikuntasuunnitelman ensiviikolle, ettei hyvä laskuvauhti pääse loppumaan ;D

Liikuntasuunnitelma

maanantai:
uinti 30min

tiistai:
juoksu 60min

keskiviikko:
-

torstai:
juoksu 60min

perjantai:
-

lauantai:
juoksu 60min

sunnuntai:
PerfectBody 60min

Eli ei mitään älytöntä hikitreeniviikkoa ole tulossa vaan ihan normaali, realistinen viikko. Keskiviikon ja perjantain jätin nyt välipäiviksi, sillä kalenterissa näyttäisi olevan niille päiville iltavuorot. Olen tosi huono lähtemään aamulla ennen töihinmenoa mihinkään liikkumaan. Mieskin sanoo yhtenään ettei ole tavannut ketään yhtä hidasta aamutoimissaan kuin minä. -,-
Huomaa, että sunnuntaille on merkattu jumppatunti! ;) Eli kyllä vain, ensi viikolla on aika mennä hankkimaan se jumppakortti. Ja varmasti menenkin kun se on tullut näin julkisesti luvattua. PerfectBody -tunti on yksi ehdoton suosikkini, raportoin vaikka tunnin sisällöstä tarkemmin sitten sen jälkeen.

Suunnittelin vähän sellaista, että tämän ensimmäisen kuukauden, josta on siis vielä 2viikkoa jäljellä, käyttäisin pääasiassa kestävyysliikuntaan. Painonpudotuksessahan se on juurikin se juttu millä ylimääräiset kilot lähtee liikkeelle. Kuukauden jälkeen hankin sen oman kuntosaliohjelman, jänskää! Katsoin jo valmiiksi, että tällainen oma ohjelma maksaa tuolla kuntosalilla 29e, ei siis paha.
Ajattelin myös käydä kehonkoostumusmittauksessa ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista, jotta voin sitten myöhemmin katsoa onko mitään muutosta tapahtunut. Tämä mittaus olikin yllättävän halpa,  vain 9euroa. :o Olin jotenkin kuvitellut että se maksaisi lähemmäs 50! En kylläkään tiedä mistä olen tällaisen summan saanut päähäni :D

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty!




Ps. On muuten ihan mahtavaa, että blogin katselukerrat senku lisääntyy koko ajan. Ihan oikeesti siis joku käy tätä lukemassa! :) Ootte huippuja!

3 kommenttia:

  1. Moix, löysin tänään blogiisi ja lueskelin useimmat postaukset läpi. :) Mulla on huomattavasti isompi urakka meneillään kuin sinulla, mutta on mukava löytää "tavallisten" ihmisten treeniblogeja. Jään seurailemaan, miten homma etenee! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Minun oma isompi urakka onkin jo takanapäin ja nyt on siis meneillään tämä "korjausliike" kun tavat ovat taas päässeet lipsahtamaan raiteiltaan. :) Tsemppiä sinulle taipaleeseesi!

    VastaaPoista
  3. Munkin mielestä noi proteiinipatukat maistuvat aivan kamalalta! Osasyy voi olla se, etten pidä suklaasta ja ainainaaina noissa on suklaata. Muutenkin ne on oikein ällömakeita. En osta siis.

    Tsemppiä liikuntaan! :)

    VastaaPoista