keskiviikko 29. elokuuta 2012

Laiskimus maximus



Hävettää ihan myöntää, mutta mä en oo tällä viikolla vielä liikkunut yhtään, eikä suoraan sanottuna jaksais sellasta edes ajatella, plaah. Koulu alkoi maanantaina ja nyt joka päivä tulee kauheat määrät uutta tietoa ja uusia kasvoja ja muutenkin ihan uudenlainen arki on alkanut. Seurauksena tästä lysähdän koulun jälkeen sohvalle makaamaan ja siinä vierähti eilenkin lähes koko ilta! Tälläkin hetkellä silmät pysyy just ja just vähän rakosellaan, sen verran  että  nään kirjottaa.

Onko tää nyt joku kaamosväsymys?! Tänään on pakko mennä lenkille, eihän tästä tuu mitään. Lisäksi kun olen nyt syönyt koulussa lounaan niin päivässä on nykyään 2 lämmintä ruokaa. Tällainen yhtäkkinen muutos on aiheuttanut sen, että tuntuu koko ajan siltä kuin olisi syönyt  ihan liikaa ja on sellainen yleinen ähky/turvonnut olotila, ahdistavaa. Laskin kyllä varalta eilisen kalorit kiloklubin sivuilta ja sain muistaakseni 1900. Kehonkoostumusmittauksen mukaan pitäisi syödä se 2050 tai enemmän, joten ei näillä ainakaan pitäisi lihoa, mutta siltä kyllä tuntuu.. Syöttekö te muut yhden vai kaksi lämmintä ateriaa päivässä? 

Tulipa kunnon valivalipostaus, pahoittelut tällaisesta negatiivisesta latauksesta! Onneksi huomenna on tankotanssitunti niin jos vielä tänäänkin saisin itseni liikkeelle ja onnistun lyllertämään sinne lenkille niin kyllä se tästä taas lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti