sunnuntai 26. elokuuta 2012

PerfectBody

Eilen oli mun karkkipäivä, tänään sitten huonon omantunnon puuskassa (no ei sentään) olin klo 11 mun niin suosikki jumppatunnilla! PerfectBody <3 Tällaseen en oo törmänny koskaan aikasemmin ennenkun vasta tuolla kuntoklubilla missä nyt oon käyny.

Esitteessä sanotaan:
Salin suosikki tunti, jossa hiki virtaa. Tämä intensiivinen tunti koostuu lyhkäisistä lihaskuntopattereista, joita tehostetaan tiukoilla sykkeenkohotuksilla. Lihaskuntopatterit sisältävät 3 lihaskuntoliikettä ja yhden liikkuvan liikkeen. Erilaisia pattereita mahtuu tuntiin 3 kpl ja sykkeen kohotuksia 2.
Tykkään siitä, että tää tunti on niin monipuolinen. Yhtä liikettä tehdään n. 20toistoa ja jokainen patteri 2kertaa peräkkäin.  Ei ehdi kyllästyä kun ensin kyykätään ja seuraava liike voi olla vaikka punnerrus. Pumpissa  monesti tylsistyn kun tehdään ihan samanlaisia liikkeitä vaikka kuinka paljon peräkkäin.
Tän tunnin paras juttu on kuitenkin nuo sykkeenkohotukset! Kahden ekan patterin jälkeen on 2minuutin sykkeenkohotus, joka voi olla esim. jännehyppyjä, pikajuoksua, laudalle juoksua tms. nopealla temmolla, jolloin syke nousee lähelle maximia. Mitä ehdin vilkaista omaa mittaria niin syke oli parhaimmillaan 190!

Tän tunnin jälkeen tuntuu todellakin siltä, että on kaikkensa antanut. Tänäänki ihan tärisin kun ajoin kotiin tunnin jälkeen, oli niin voimat pois :D
Muistin jopa tälläkertaa painaa sitä hemmetin start- nappia sykemittarista ;D Kaloreita meni jopa 544! Viime viikolla pumpissa meni se n. 450 eli tää on tosiaan rankempi.

kuva

Taas yhtä rääkkiä lähempänä unelmakroppaa ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti