maanantai 23. heinäkuuta 2012

1. viikko

Ensimmäisen viikon liikkumiset näyttää tältä:


4 liikuntapäivää, yhteensä n. -3172kcal

Ihan ok, tavoitteeksi voisin kuitenkin ottaa liikunnan 5päivänä viikossa, siis hyötyliikkumisen lisäksi. Tälläkin viikolla pe ja la ei kuitenkaan ollu ihan pelkkää laiskottelua vaan pyöräilin töihin molempina päivinä 5km suuntaan. Työmatkoista tulee lähes joka päivä 10km polkemista vielä muun liikunnan lisäksi, ellei ihan kaatamalla sada vettä, silloin mukavuudenhalu vie voiton ja käytän autoa. :D

Tästä viikosta jo varmaan huomaa, että liikkumiseni on tällä hetkellä aika kestävyyspainotteista ja vaatisi kipeästi myös lihaskuntoliikuntaa. Tämän asian korjaan heti seuraavana palkkapäivänä ja käyn lataamassa jumppakortin.

Kuulun siihen ryhmään ihmisistä, jotka pitävät ryhmäliikunnasta. Koko elämäni kuntosalikäyntien laskemiseen riittää hyvin yhden käden sormet. Nekin kerrat on ollu lähinnä sallaisia, että haahuilen siellä päämäärättömästi ja teen vähän tätä ja vähän tuota ja kokeilen ehkä tuotakin. Eli ei siis mitään järkeä. Ryhmäliikunnasta tykkään varmaan juuri siksi, että se on paitsi tosi kivaa niin siellä on myös selvät sävelet mitä tehdään, jolloin tunnista saa kaiken irti.

Miten oppisin käymään salilla? Pitäisikö hankkia joku personal trainer, että saisin jonkun selvän ohjelman mitä tehdä? Kuntosali, missä käyn jumpissa on sellainen, että samalla kortilla (johon ladataan aina 10kertakäyntiä) voi käydä jumpissa ja salilla ihan vapaasti, ilman pakkojäsenyyttä.

Olen maininnut monessa postauksessa tavoitteita, joten ehkä ne on hyvä listata paremmin esille, ettei pääse unohtumaan:

Tavoitelista
  • -5kg 
  • 5 liikuntapäivää viikossa
  • YKSI herkuttelupäivä/viikko
  • Kuntosaliharjoittelun aloittaminen
  • Tankotanssin uudelleen aloittaminen 
  Lisäilen listaan tavoitteita sitä mukaa kun niitä tulee mieleen. :)

                                                                              ........

Oikein hyvää maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti