torstai 19. heinäkuuta 2012

Kiire!

Pikainen postaus tässä odotellessa kun makaroonilaatikko valmistuu uunissa, sitten pitääkin jo kiitää päiväkodille hakemaan sitä palleroista kotiin. Miten musta tuntuu, että mulla on nyt ihan järkyttävä kiire kun on työt, lapsi ja kotityötki pitäis hoitaa, ja mieski vielä (ei taakoista mitenkään vähäisin :D)?! Entä sitten ku elokuun lopussa mukaan tulee vielä koulukin?? En nyt varmaan oo miettiny tätä mun ajankäyttöä ihan loppuun asti, huoh. Voisko saada jostain lisää tunteja vuorokauteen? :o

Eiliset liikkumiset jäi aika vähäiseksi, ainoastaan pyöräilyä n.1h, mutta onhan se tietty parempi ku ei mitään!  Illalla lupaan raahautua lenkille ja ehkä tehdä vielä jonkun postauksen juoksemisesta ja niistä sykehommeleista, joihin oon yrittäny paneutua täällä netin ihmeellisessä maailmassa. ;)

Ajattelin, että ehkä kuitenkin parempi raportoida aina viikon päätteeksi liikkumiset, vai mitä luulette? Jos kirjaan ne tänne joka päivä niin tästähän tulee lähinnä liikuntapäiväkirja, eli ei hyvä. Bongasin jostain toisesta blogista HeiaHeia -palvelun, johon voi kirjata omat liikkumiset heti suorituksen jälkeen ja sitten ne tallentuu sinne omalle sivulle, kätevää!

Mutta illalla siis lenkkitunnelmiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti