sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ei näin

Nonni, viikko ei nyt menny ihan suunnitelmien mukaan. Tämä siis johtuu siitä, että äitini ja pikkusiskoni pamahtivat tiistaina meille kylään ja viipyivät perjantaihin asti. En ole ehtinyt bloggaamaan ollenkaan! Ja se ruokapäiväkirjakin sitten jäi... Tosi kivaa on kyllä ollut kun on saanut viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa :) Valitettavasti tähän aikaan kuitenkin sisältyy elokuvissa käynti (=karkkia), Arnolds, kiinalainen ravintola ja pari jätskikioskia. :O EI näin.

Liikunnat on jääny ihan minimiin, jos ei lasketa 8tunnin kiertely/shoppailureissua Helsingissä? Lasketaanhan?
Eilen onneksi sain raahattua itseni juoksemaan. Tänään lupaan tehdä saman!

Kun ottaa huomioon viikon laiskuuden ja syömiset, oli aika kynnys uskaltautua perjantaina vaa'alle. Onneksi se kuitenkin näytti vähän pienempää lukua kuin viikko sitten. 61,9kg, eli -300g. Mitään suurta pudotusta ei olisi voinut odottaakaan, joten olen ihan tyytyväinen että suunta on kuitenkin oikea.

En ehdi kirjotella kovin pitkästi, koska pitää suunnata taas vaihteeksi töihin, _pyörällä_. Huomenna on onneksi vapaapäivä, kyllä voikin ihmistä väsyttää. Nimittäin lapsukainen alkoi oksentamaan alkuyöstä ja sitä vaan jatkuu edelleen.. Onneksi  on sunnuntai niin mies on kotona myös. Nyt vaan täytyy varautua sitten siihen, että ensi viikon liikuntasuunnitelmat menee myös uusiksi, koska eiköhän tuo kamala tauti tartu nyt itseeni ja mieheen  myös. Lyödäänkö vetoa, että se tulee huomenna, hyvät työntekijäthän sairastaa vapaapäivinä -,-

Lupaan tulla kirjottamaan ajan kanssa mahdollisimman pian!  (ellen sitten makaa sängyn pohjalla ämpäri kainalossa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti