keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Heippa!

Olen 21-vuotias mimmi, joka on liian pitkään suunnitellut tämän blogin perustamista ja nyt vihdoin sai sen tehtyä. Tämän blogin tarkoitusena on pitää yllä motivaatiotani liikuntaan, kertoa onnistumisista ja epäonnistumisista ja ehkä myös jakaa innostusta muille.

Liikkumiseni on yleensä joko yliaktiivista tai vastaavasti aivan minimissä. Kun innostun saatan urheilla 7 päivänä viikossa ja jopa useasti päivässä. Mutta olen myös loistava huijaamaan itseäni karmivilla tekosyillä, kuten "liian kuuma lenkkeillä" "sataa vettä" "väsyttää" jne., mikä voi johtaa jopa monen viikon liikkumattomuuteen. Tähän on tultava loppu. Kaiken kaikkiaan nykyään näitä liikkumattomuusjaksoja on paljonpaljon vähemmän kuin liikunnallisia, luojan kiitos. Suunta on siis oikea!

Vielä en ole itsekään selvillä siitä millaiseksi tämä blogi lopulta muotoutuu, mutta alustavasti ajatuksena on postata treenipäivistä ja ehkä joka viikosta jonkinlainen yhteenveto, liikuntalajeista ja -välineistä, sekä muusta liikuntaan ja ravintoon liittyvistä yleisistä aiheista. Luvassa on luultavasti myös kuvia projektin vaiheista.

Tämä ei siis ole mikään varsinainen laihdutusblogi, vaikka muutama kilokin saa lähteä, vaan tavoitteena on kiinteä vartalo liikunnan avulla.

Muuhun elämääni kuuluu pieni poika, mies, osa-aikatyö, opiskelu ja ystävät. Hommaa siis riittää, mutta se ei haittaa. Vierivä kivi ei sammaloidu!

Jos joku löytää tiensä tätä lukemaan niin tervetuloa!




2 kommenttia:

  1. Samojen aiheiden äärellä siis pyöritään. Tsemppiä ihan mielettömästi sulle! Mua bloggaaminen aiheesta on motivoinut paljon ja toivon samaa sulle :)

    VastaaPoista